AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşini uçurumdan atmak

Kahve falında kardeşini uçurumdan atmak

Kahve falında kardeşini uçurumdan atmak tatil ya da dünya turuna çıkacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşini uçurumdan atmak gördüyseniz:

  • Mesleki alanda zihni fonksiyonlarınızı daha iyi kullanın.

Kahve falında kardeşini uçurumdan atmak iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşini uçurumdan düşerken görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına işaret eder.

Kahve falında kardeşinin uçurumdan düştüğünü görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçuruma taş atmak kısa süre içinde yalnız kalınacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında uçurumdan atmak kendisini daha rahat hissedeceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına inanılır.

Kahve falında kendini uçurumdan atmak kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi uçurumdan atmak kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında birini uçuruma atmak rahatlık ve ferahlık bulacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir