AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan atmak

Kahve falında uçurumdan atmak

Kahve falında uçurumdan atmak işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, üzüntülerin sona ereceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında uçurumdan atmak gördüyseniz:

  • Yeterki ilham eksik olmasın.

Kahve falında birini uçuruma atmak sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayı uçuruma atmak eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına işarettir.

Kahve falında uçuruma atmak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında kardeşini uçurumdan atmak bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine yorulur.

Kahve falında uçurumdan atmak çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında kendini uçurumdan atmak sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına alamet eder.

Kahve falında birini uçurumdan atmak iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan kendini atmak zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir