AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini uçurumdan atlarken görmek

Kahve falında birini uçurumdan atlarken görmek

Kahve falında birini uçurumdan atlarken görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini uçurumdan atlarken gördüyseniz:

  • İmajınızı veya kendinize olan güveninizi arttırmanızı sağlayacak örnek işler ortaya koyabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşını uçurumdan atlarken görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini uçurumdan atlarken görmek onlar için çabalayacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine inanılır.

Kahve falında uçurumdan atlayıp ölmemek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, sıhhat kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumdan atlayan birini görmek yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan yukarı tırmanmak girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında gelinlikle uçurumdan düşmek işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan atlamak alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında uçurumun kenarında olduğunu görmek maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, kinin ve nefretin son bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir