AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan atlayan birini görmek

Kahve falında uçurumdan atlayan birini görmek

Kahve falında uçurumdan atlayan birini görmek yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan atlayan birini gördüyseniz:

  • Belli kişilere yardım edebilir veya yeni plan ya da projelere başlayabilirsiniz.

Kahve falında uçurumdan atlayıp ölmemek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını uçurumdan atlarken görmek herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan atlayan birini görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında birini uçurumdan atlarken görmek üzüntülerin mutluluğa döneceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına tabir olunur.

Kahve falında uçurumun kenarından geçmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumdan düşeni görmek geçmişin kötü izlerinin silineceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında birini uçurumdan düşerken kurtarmak gayrimenkul işine girip zengin olacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında araba uçurumdan düşmek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir