AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan atlamak

Kahve falında uçurumdan atlamak

Kahve falında uçurumdan atlamak fal sahibinin hayatından razı geleceğine, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında uçurumdan atlamak gördüyseniz:

  • Ortam değişikliğine ihtiyacınız var.

Kahve falında arabayla uçurumdan atlamak almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında başkasının uçurumdan atladığını görmek eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumdan denize atlamak şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle uçurumdan atlamak yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına yorulur.

Kahve falında uçurumdan suya atlamak ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçuruma atlamak enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan denize atladığını görmek hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında uçurum atlamak uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir