AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını uçurumdan atlarken görmek

Kahve falında arkadaşını uçurumdan atlarken görmek

Kahve falında arkadaşını uçurumdan atlarken görmek bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını uçurumdan atlarken gördüyseniz:

  • Maddi açıdan desteklenebilir veya arkanızdan iş yapmaya çalışan kişilerin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşını uçurumdan atlarken görmek keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında birini uçurumdan atlarken görmek bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında uçurumdan atlayan birini görmek bütün maksatlarının gerçekleşmesi, parasal anlamda rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan atlayıp ölmemek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşını uçurumdan düştüğünü görmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, daha fazla kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşın uçurumdan düştüğünü görmek saygın ve ünlü biri olacağına, yalan söyleyeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşını uçurumdan atmak maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine inanılır.

Kahve falında bir arkadaşının uçurumdan düştüğünü görmek kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir