AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlikle uçurumdan düşmek

Kahve falında gelinlikle uçurumdan düşmek

Kahve falında gelinlikle uçurumdan düşmek Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, hastalıkların uzak duracağına yorulur.

Kahve falında gelinlikle uçurumdan düşmek gördüyseniz:

  • Aslında yapamayacağınız ya da altından kalkamayacağınız konularda bazı kişilere bazı sözler verdiyseniz, ayaklarınızın yerine basmasında fayda var.

Kahve falında gelinlikle uçurumdan düşmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında uçurumdan aşağı düşmek maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan arabayla düşmek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna delalet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan boşluğa düşmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına inanılır.

Kahve falında bir uçurumdan düşmek mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında uçurumdan düşmek ölmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına inanılır.

Kahve falında araba uçurumdan düşmek yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumdan düşmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir