AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan atlayıp ölmemek

Kahve falında uçurumdan atlayıp ölmemek

Kahve falında uçurumdan atlayıp ölmemek hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında uçurumdan atlayıp ölmemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda sınırlarınızı çizmeniz gerekiyor.

Kahve falında uçurumdan atlayan birini görmek kendini dinine daha fazla vereceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Kahve falında uçurumdan atlayıp ölmemek hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını uçurumdan atlarken görmek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura alamet eder.

Kahve falında birini uçurumdan atlarken görmek güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan düştüğünü görmek hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine delalet eder.

Kahve falında uçurumun altında deniz görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, yanlışlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında birini uçurumdan düşerken kurtarmak hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan yuvarlanmak kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir