AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumun kenarında olduğunu görmek

Kahve falında uçurumun kenarında olduğunu görmek

Kahve falında uçurumun kenarında olduğunu görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına alamet eder.

Kahve falında uçurumun kenarında olduğunu gördüyseniz:

  • Bir teklifin aniden en basit şekle dönüşmemesi için aportta beklemeniz gerekebilir.

Kahve falında uçurumun kenarında oturmak olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarında uyumak kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine yorulur.

Kahve falında uçurum kenarında yürümek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, sorunlarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını uçurum kenarında görmek cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini uçurum kenarında görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçurum kenarında ev görmek hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında uçurum kenarından yürümek kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında uçurum kenarında olduğunu görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir