AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan yukarı tırmanmak

Kahve falında uçurumdan yukarı tırmanmak

Kahve falında uçurumdan yukarı tırmanmak dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında uçurumdan yukarı tırmanmak gördüyseniz:

  • Seyahatler, ziyaretler veya bir süredir görmediğiniz bir kişiyle yapacağınız görüşme size iyi gelebilir.

Kahve falında uçurumdan yukarı tırmanmak kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine delalettir.

Kahve falında yukarı tırmanmak sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine işarettir.

Kahve falında yokuş yukarı tırmanmak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında iple yukarı tırmanmak büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenle yukarı tırmanmak başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine delalettir.

Kahve falında yukarıya tırmanmak nitelik ve farklılık geleceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında uçurumdan yukarı çıkmak mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan tırmanmak gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir