AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini terlemiş görmek

Kahve falında birini terlemiş görmek

Kahve falında birini terlemiş görmek büyük bir özgüven kazanacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, çok hayırlı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında birini terlemiş gördüyseniz:

  • Yeteneklerinize güvenin, yetenekleriniz üzerine her türlü bahse girebilirsiniz.

Kahve falında terli adam görmek zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında terli gömlek görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında ter içinde kalmak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına işaret eder.

Kahve falında ter koktuğunu görmek mutluluğun ve kazancın daim olacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ter kokmak çok büyük miktarda para elde edeceğine, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında alın teri görmek o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine delalettir.

Kahve falında başkasının terini silmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında birini terlemiş görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir