AnaSayfa / Genel / Kahve falında terli adam görmek

Kahve falında terli adam görmek

Kahve falında terli adam görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, maddi varlığının çoğalacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, işlerinde kara geçeceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında terli adam gördüyseniz:

  • Çabalarınız bazı olayların önüne geçmenizi sağlayamasa da, en azından çok büyümesinin önüne geçebilir.

Kahve falında terli adam görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında terli gömlek görmek elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına işaret eder.

Kahve falında terini silmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında terleyen bebek görmek kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, zenginleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü terli görmek ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birini terli görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında terli atlet görmek bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, geçiminin güçleşeceğine alamet eder.

Kahve falında ter koklamak ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir