AnaSayfa / Genel / Kahve falında alın teri görmek

Kahve falında alın teri görmek

Kahve falında alın teri görmek yenileceğine, şifa bulacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında alın teri gördüyseniz:

  • Sosyal yaşantınızda daha önce yaşadığınız kötü tecrübeleri çevrenize sürekli anlatarak onları umutsuzluğa sevketmekten vazgeçin.

Kahve falında alın teri görmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni alınmış ayakkabı görmek elinin kolunun bağlanacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında abdest alınan yer görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşı alınmış erkek görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askere alınmamak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında sınava alınmamak işlerinin tutacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında abdest alınan yeri görmek kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine delalet eder.

Kahve falında yeni alınmış araba görmek sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, işlerinin kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir