AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının terini silmek

Kahve falında başkasının terini silmek

Kahve falında başkasının terini silmek kavgaların büyüyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çevrenizden takdir görmeye, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine delalettir.

Kahve falında başkasının terini silmek gördüyseniz:

  • İş birliği içine girmek, birlikte hareket etmek veya destek almak istediğiniz kişiler belli konularda ilerlemenize yardım etmekten keyif duyabilirler.

Kahve falında sevdiğinin terini silmek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin terini silmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında terini silmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, oldukça büyük başarılara tabir olunur.

Kahve falında ter silmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, mal ve mülk sahibi olmaya işarettir.

Kahve falında ölünün terini silmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, işlerinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin terini silmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının terini silmek edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine delalettir.

Kahve falında ter görmek dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir