AnaSayfa / Genel / Kahve falında ter içinde kalmak

Kahve falında ter içinde kalmak

Kahve falında ter içinde kalmak eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, genç kimselere eğitim vereceğine, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ter içinde kalmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya yakınlarınızın sağlığını da hafife almamanız gerekiyor.

Kahve falında ter içinde kalmak çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında terleyen bebek görmek hayalkırıklıklarının giderileceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü terli görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında terleyen birini görmek bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin terini silmek fakirlerin zenginleşeceğine, huzurlu, mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında terini silmek ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alın teri görmek aile hayatında sevinileceğine, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında terli birini öpmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir