AnaSayfa / Genel / Kahve falında terli gömlek görmek

Kahve falında terli gömlek görmek

Kahve falında terli gömlek görmek rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, başarıları ile konuşulacağına, kinin ve nefretin son bulacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında terli gömlek gördüyseniz:

  • Aranızda fazla yakınlık olmayan bir adamla yapacağınız bir görüşme şansızı iyiye doğru döndürecek.

Kahve falında terli gömlek görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında ter koklamak maddi sorumluluklarının artacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında terli atlet görmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına yorulur.

Kahve falında ölüyü terli görmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında terleyen birini görmek borçların biteceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında ter kokusu hissetmek attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında terli ayak görmek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine işarettir.

Kahve falında çok terleyen birini görmek o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir