AnaSayfa / Genel / Kahve falında ter koktuğunu görmek

Kahve falında ter koktuğunu görmek

Kahve falında ter koktuğunu görmek kısmetinin ve şansının da kapanacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, herkes tarafından saygı göreceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine delalet eder.

Kahve falında ter koktuğunu gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar huzurunuzu bozabilir.

Kahve falında ter koktuğunu görmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında terleyen birini görmek borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin terini silmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında ter içinde kalmak aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sözler sarf edeceğine yorulur.

Kahve falında terlemiş insan görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, kişinin güzel işler yapacağına yorulur.

Kahve falında terli atlet görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine inanılır.

Kahve falında ter kokmak kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına delalet eder.

Kahve falında terli insan görmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir