AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini tehlikeden kurtarmak

Kahve falında birini tehlikeden kurtarmak

Kahve falında birini tehlikeden kurtarmak özel hayatında mutluluğu yakalamasına, yanlış kararlar vereceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, bahtın açılacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında birini tehlikeden kurtarmak gördüyseniz:

  • Hukuk, finans ya da ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda gelişmeler ortaya konulması gereken şekilde olamayabilir.

Kahve falında birini tehlikeden kurtarmak kıdem atlayacağına, zaman bulmakta zorlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir tehlikeden kaçmak çalıştığı yerde amir olacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında ölüm tehlikesi atlatmak eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye alamet eder.

Kahve falında çocuğunu tehlikede görmek iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına işarettir.

Kahve falında birinin tehlikede olduğunu görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında tehlikeli insanlar görmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşme tehlikesi geçirmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına yorulur.

Kahve falında tehlikeli araba kullanmak bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir