AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşme tehlikesi geçirmek

Kahve falında düşme tehlikesi geçirmek

Kahve falında düşme tehlikesi geçirmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, zararının büyük olacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, kendisini keşfedeceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine işarettir.

Kahve falında düşme tehlikesi geçirmek gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun ya da hangi sonuca ulaşırsanız ulaşın sakin kalmalısınız.

Kahve falında düşme tehlikesi geçirmek haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüm tehlikesi geçirmek işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüm tehlikesi görmek sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir tehlikeden kurtulmak zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında tehlikeli balık görmek gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına işaret eder.

Kahve falında bir tehlikeden kaçmak iş hayatında büyük hezimetler alacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tehlikede olduğunu görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının tehlikede olduğunu görmek yanlış işlere girileceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir