AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin tehlikede olduğunu görmek

Kahve falında birinin tehlikede olduğunu görmek

Kahve falında birinin tehlikede olduğunu görmek çok güzel işlere gireceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, rahatının bozulacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin tehlikede olduğunu gördüyseniz:

  • Maddi anlamda büyük kazançlarınız olabilir buna karşılık hakkınızdaki dedikodular da artabilir.

Kahve falında kendini tehlikede görmek yaptığı her işle adından söz ettireceğine, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında birini tehlikede görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, karlı çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının tehlikede olduğunu görmek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına alamet eder.

Kahve falında bir tehlikeden kurtulmak hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunu tehlikede görmek kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında tehlike atlatmak kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına işarettir.

Kahve falında düşme tehlikesi geçirmek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına inanılır.

Kahve falında ölüm tehlikesi görmek onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir