AnaSayfa / Genel / Kahve falında tehlikeli insanlar görmek

Kahve falında tehlikeli insanlar görmek

Kahve falında tehlikeli insanlar görmek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, ekmeksiz kalacağına alamet eder.

Kahve falında tehlikeli insanlar gördüyseniz:

  • Biraz daha esnek olmanız gerekiyor.

Kahve falında tehlikeli insanlar görmek maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına inanılır.

Kahve falında ölüm tehlikesi atlatmak dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tehlikeden kurtulmak çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine tabir olunur.

Kahve falında tehlikeli araba kullanmak zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına işarettir.

Kahve falında bir tehlikeden kaçmak çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına yorulur.

Kahve falında birini tehlikeden kurtarmak yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Kahve falında tehlikeli balık görmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine delalettir.

Kahve falında kendini tehlikede görmek beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir