AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tehlikeden kaçmak

Kahve falında bir tehlikeden kaçmak

Kahve falında bir tehlikeden kaçmak çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, mal edineceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, zinde kalacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir tehlikeden kaçmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda gerginlik yaşanacak.

Kahve falında bir tehlikeden kaçmak hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tehlikeden kaçmak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin tehlikede olduğunu görmek bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında tehlikeli balık görmek aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu tehlikede görmek her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, dertlerinin unutulacağına rivayet eder.

Kahve falında tehlikeli insanlar görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında tehlikede olduğunu görmek çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tehlikeli araba kullanmak yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, tartışma yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir