AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini tabutta görmek

Kahve falında birini tabutta görmek

Kahve falında birini tabutta görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında birini tabutta gördüyseniz:

  • Ekibinizde veya çevrenizde bulunan bazı kişiler üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmiyor olabilirler.

Kahve falında ölüyü tabutta görmek işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunun tabutunu görmek yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü tabuta koymak yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine delalet eder.

Kahve falında eşini tabutta görmek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını tabutta görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabutun içinde kendini görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yorulur.

Kahve falında kendini tabutta görmek ön plana çıkacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına işarettir.

Kahve falında askeri tabutta görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir