AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını tabutta görmek

Kahve falında arkadaşını tabutta görmek

Kahve falında arkadaşını tabutta görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına, rahat bir hayat sağlayacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını tabutta gördüyseniz:

  • Bazı konularda zayıflıklarınızın arttığını gözlemleyebileceğiniz bir aylık sürece giriyorsunuz.

Kahve falında arkadaşı tabutta görmek söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını tabutta görmek alım zorluğu yaşamayacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının tabutunu görmek iş hayatında yeni kapılar açılacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının tabutunu taşımak borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını tabutun içinde görmek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına yorulur.

Kahve falında tabutun üzerinde oturmak işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabutlar görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında canlı tabuta görmek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir