AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri tabutta görmek

Kahve falında askeri tabutta görmek

Kahve falında askeri tabutta görmek emeklerinin karşılığını göreceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında askeri tabutta gördüyseniz:

  • Başak erkeğiyseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Kahve falında askeri tabutta görmek onurlu bir hayat süreceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine inanılır.

Kahve falında osmanlı askeri görmek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askeri rütbe almak başarısızlıklara düşeceğine, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında askeri kimlik görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında askerin vurulduğunu görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askeri ordu görmek sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında askeri bando görmek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında askeri gemi görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir