AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini tabutta görmek

Kahve falında eşini tabutta görmek

Kahve falında eşini tabutta görmek ismini herkese duyuracağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, yapılan planların alt üst olacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşini tabutta gördüyseniz:

  • Duygularınızı anlamakta zorlanmayacaksınız.

Kahve falında eşinin tabutunu görmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşini tabutta görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına tabir olunur.

Kahve falında tabutun içine girmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında şehiti tabutta görmek ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini tabutun içinde görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini ölmüş tabutta görmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakınının tabutunu görmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına işarettir.

Kahve falında ölü tabutu taşımak işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir