AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun tabutunu görmek

Kahve falında oğlunun tabutunu görmek

Kahve falında oğlunun tabutunu görmek çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, yakında işlerinin aksayacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında oğlunun tabutunu gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleri, girişimler ya da ilişkiler bitme noktasına gelirken, bazıları da yepyeni ufuklara açılabilir.

Kahve falında oğlunun tabutunu görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında oğlunu tabutta görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, manevi olarak hasar alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü tabutu taşımak girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yakınını tabutta görmek güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının tabutunu görmek sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, kulluk derecesinin artmasına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş anneyi tabutta görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi tabutunu taşıdığını görmek onlardan büyük hayır göreceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabutun üzerinde yeşil örtü görmek hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir