AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü tabutta görmek

Kahve falında ölüyü tabutta görmek

Kahve falında ölüyü tabutta görmek evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü tabutta gördüyseniz:

  • Duygularınızla oynamaya çalışan ya da sizi manipüle eden kişlere dikkat etmelisiniz.

Kahve falında ölüyü tabutta taşımak en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün tabutunu taşımak yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü tabutta görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ölünün tabuttan düştüğünü görmek sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, bol para kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü tabuta koymak onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına işarettir.

Kahve falında ölü birini tabutta görmek ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına yorulur.

Kahve falında ölüp tabuta girmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü tabutu görmek hep dinç ve genç kalacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir