AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabutun içinde kendini görmek

Kahve falında tabutun içinde kendini görmek

Kahve falında tabutun içinde kendini görmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında tabutun içinde kendini gördüyseniz:

  • Bazı konuların istendiği veya planlandığı şekilde yürümemesi durumunda rahatsızlığınızı dile getirmeniz veya göstermeniz sorun yaratabilir.

Kahve falında tabutun içinde bebek görmek kafasının rahatlayacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına inanılır.

Kahve falında tabutun içinde birini görmek zorluklarının biteceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını tabutun içinde görmek dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine yorulur.

Kahve falında tabutun içinde görmek çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabutun içinde tanıdık birini görmek kişinin malını kaybedebileceğine, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına işarettir.

Kahve falında anneyi tabutun içinde görmek ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini tabutun içinde görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birini tabutun içinde görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir