AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı yaralamak

Kahve falında ayı yaralamak

Kahve falında ayı yaralamak aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına delalet eder.

Kahve falında ayı yaralamak gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizdeki kişilere karşı bazı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında ayı yaralamak evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, masraflarının azalacağına rivayet eder.

Kahve falında adam yaralamak rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında kendini yaralamak kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahla birini yaralamak yapılan hataların tekrarlanacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi yaralamak içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine inanılır.

Kahve falında kendini silahla yaralamak kafasını rahatlatacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında eşini yaralamak kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında tabancayla birini yaralamak hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir