AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancayla birini yaralamak

Kahve falında tabancayla birini yaralamak

Kahve falında tabancayla birini yaralamak daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına inanılır.

Kahve falında tabancayla birini yaralamak gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi tanımlayarak, nelerin ya da hangi yolların sizi istediğiniz şeye taşıyacağını bulabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Kahve falında tabancayla adam yaralamak insanlar tarafından tanınacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine delalet eder.

Kahve falında tabancayla birini yaralamak girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini tabancayla yaralamak bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabancayla kendini yaralamak kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına işarettir.

Kahve falında birinin kafasını yaralamak tahsilli, diplomalı kimse olacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elini yaralamak canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine işaret eder.

Kahve falında fare yaralamak işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın birini yaralamak rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir