AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvan yaralamak

Kahve falında hayvan yaralamak

Kahve falında hayvan yaralamak yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan yaralamak gördüyseniz:

  • Köşeyi dönünce pek çok olay yerli yerine oturmaya başlıyor.

Kahve falında hayvan yaralamak kudret ve hikmet sahibi olacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına delalettir.

Kahve falında kılıçla birini yaralamak onlara çok bağlı olacağına, hayırlı günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kocasını yaralamak birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, dertlerinden arınacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünü yaralamak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında kadın yaralamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında karga yaralamak para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabancayla birini yaralamak kırılan umutların tekrar filizleneceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında makasla birini yaralamak iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir