AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancayla kendini yaralamak

Kahve falında tabancayla kendini yaralamak

Kahve falında tabancayla kendini yaralamak yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, güzel bir evlilik yaşanacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, işlerini boşvereceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına yorulur.

Kahve falında tabancayla kendini yaralamak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan beklediğiniz destek gelmeyebilir veya bazı kişilerin ekonomik konuları konuşmak dahi istememeleri ya da tam hesap geldiğinde prostatı tutan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında tabancayla birini yaralamak uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tabancayla kendini yaralamak böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, hak ve din yolunu bırakacağına işarettir.

Kahve falında birini tabancayla yaralamak evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tabancayla adam yaralamak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına inanılır.

Kahve falında kurt yaralamak aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına delalettir.

Kahve falında güvercin yaralamak işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçakla adam yaralamak sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kedi yaralamak doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir