AnaSayfa / Genel / Kahve falında adam yaralamak

Kahve falında adam yaralamak

Kahve falında adam yaralamak bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, hayır ve bereketin artmasına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında adam yaralamak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, hissedeceğiniz ani kıvılcımları aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında bıçakla adam yaralamak iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, daha sonra işlerin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla adam yaralamak çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında adam yaraladıgını görmek başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında adam yaralamak fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, hak yolundan ayrılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabancayla adam yaralamak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, alın terinin karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek yaralamak sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında birini tabancayla yaralamak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında kadın yaralamak hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir