AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini suyla ıslatmak

Kahve falında birini suyla ıslatmak

Kahve falında birini suyla ıslatmak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini suyla ıslatmak gördüyseniz:

  • Stresli durumlarla uğraşmanız gerekse de, heyecandan kaçmayacaksınız.

Kahve falında suyla ıslatılmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına inanılır.

Kahve falında birini suyla ıslatmak eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyla birini ıslatmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye işarettir.

Kahve falında suyla ıslatıldığını görmek kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Kahve falında suya düşüp ıslanmamak küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine işarettir.

Kahve falında suya girip ıslanmamak maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında suyla ıslatmak çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine inanılır.

Kahve falında fasulye ıslatmak sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, kalabalıktan uzak olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir