AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyla ıslatılmak

Kahve falında suyla ıslatılmak

Kahve falında suyla ıslatılmak çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, kötü gidişe dur denileceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyla ıslatılmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ise inişli çıkılı durumlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında suyla ıslatılmak iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında suyla birini ıslatmak bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suya girip ıslanmamak sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyla ıslatmak önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına inanılır.

Kahve falında suyla ıslatıldığını görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında suya düşüp ıslanmamak umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, derde ve kedere düşeceğine yorulur.

Kahve falında birini suyla ıslatmak kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birbirini ıslatmak hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir