AnaSayfa / Genel / Kahve falında fasulye ıslatmak

Kahve falında fasulye ıslatmak

Kahve falında fasulye ıslatmak başına bazı musibetlerin geleceğine, işlerin düşeceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına, büyük bir mala sahip olacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında fasulye ıslatmak gördüyseniz:

  • Resmi kurumlar, tüzel kişilikler, hukuki evraklar ya da meslektaşlarınızla ilişkilerinizde alternatiflerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında kuru fasulye ıslatmak etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında fasulye ıslatmak tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedi ıslatmak iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında kendini ıslatmak yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmek ıslatmak eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halıyı ıslatmak birbirlerine her konuda destek olacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine alamet eder.

Kahve falında ıslanmış halı görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının yatağı ıslattığını görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir