AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyla ıslatıldığını görmek

Kahve falında suyla ıslatıldığını görmek

Kahve falında suyla ıslatıldığını görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, keyifli hale geleceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine delalet eder.

Kahve falında suyla ıslatıldığını gördüyseniz:

  • Haraketlerinize dikkat etmelisiniz.

Kahve falında suya girip ıslanmamak mutlulukların yarım kalacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suya düşüp ıslanmamak çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine rivayet eder.

Kahve falında suyla ıslatmak kısa bir kırgınlık yaşanacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyla ıslatıldığını görmek daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına işarettir.

Kahve falında birini suyla ıslatmak ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına inanılır.

Kahve falında suyla birini ıslatmak yapılan hataların düzeltileceğine, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suyla ıslatılmak sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek ıslatmak bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir