AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyla ıslatmak

Kahve falında suyla ıslatmak

Kahve falında suyla ıslatmak kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyla ıslatmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır istediğiniz bir planı veya amacınızı başlatmak üzeresiniz.

Kahve falında suya girip ıslanmamak uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyla ıslatılmak büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında suyla ıslatmak her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına tabir olunur.

Kahve falında birini suyla ıslatmak rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, moralin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyla birini ıslatmak sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suya düşüp ıslanmamak mutlulukların yarım kalacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyla ıslatıldığını görmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine tabir olunur.

Kahve falında altını ıslatan birini görmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir