AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya düşüp ıslanmamak

Kahve falında suya düşüp ıslanmamak

Kahve falında suya düşüp ıslanmamak dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, işini en iyi şekilde yapacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suya düşüp ıslanmamak gördüyseniz:

  • Birisi ardınızdan işler çeviriyor.

Kahve falında suya düşüp ıslanmamak uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında suyla ıslatmak işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında suya girip ıslanmamak pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına yorulur.

Kahve falında suyla birini ıslatmak kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında birini suyla ıslatmak sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyla ıslatılmak sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında suyla ıslatıldığını görmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine delalettir.

Kahve falında suya düşüp ıslanmak bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir