AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyla birini ıslatmak

Kahve falında suyla birini ıslatmak

Kahve falında suyla birini ıslatmak çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, stresinin çoğalacağına, bol para kazanacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyla birini ıslatmak gördüyseniz:

  • Kimsenin size yük olmasına izin vermeyin.

Kahve falında suyla ıslatmak dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suyla birini ıslatmak attığı adımların boşa gideceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini suyla ıslatmak yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine rivayet eder.

Kahve falında suya girip ıslanmamak kırgınlıklar yaşanacağına, büyük zorluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suya düşüp ıslanmamak kazancının tükenmeyeceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyla ıslatıldığını görmek çok günah işleyeceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine işaret eder.

Kahve falında suyla ıslatılmak zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurda ıslanan birini görmek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir