AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya girip ıslanmamak

Kahve falında suya girip ıslanmamak

Kahve falında suya girip ıslanmamak bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, kazancının yerine gelmesine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında suya girip ıslanmamak gördüyseniz:

  • Kendinize hakim olmayı başarabilirseniz, aslında son dakika değişikliklerinin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında suyla ıslatıldığını görmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine delalettir.

Kahve falında suyla ıslatılmak bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında suya düşüp ıslanmamak bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine işarettir.

Kahve falında suyla birini ıslatmak eğlenceli günler geçireceğine, hanesine güneş doğacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyla ıslatmak sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini suyla ıslatmak yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında suya girip ıslanmamak güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hortumla ıslatmak gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir