AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini saçlı sakallı görmek

Kahve falında birini saçlı sakallı görmek

Kahve falında birini saçlı sakallı görmek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında birini saçlı sakallı gördüyseniz:

  • Sevgiyle ilgili konularda her istediğinizi yapmanız, olayları istediğiniz gibi yönlendirmeniz mümkündür.

Kahve falında saç sakal görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun saç ve sakal görmek endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında saç sakal kesmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç ve sakal görmek işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçı sakalı uzamak yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine işarettir.

Kahve falında saç sakal traşı olmak sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçı sakalı beyaz görmek parasız kalmaya, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saç ve sakal kesmek sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir