AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç sakal traşı olmak

Kahve falında saç sakal traşı olmak

Kahve falında saç sakal traşı olmak sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında saç sakal traşı olmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere baskı yapmamanızda fayda var.

Kahve falında saçlı sakallı erkek görmek büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Kahve falında saç sakal traşı olmak atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında saç ve sakal traşı olmak rahatlayacağına, hafifleyeceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine delalettir.

Kahve falında saçı sakalı beyaz görmek işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah saç sakal görmek projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini saçlı sakallı görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, onlara çok bağlı olacağına işaret eder.

Kahve falında saçının sakalının beyazladığını görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında saç ve sakal kesmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir