AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç ve sakal görmek

Kahve falında saç ve sakal görmek

Kahve falında saç ve sakal görmek sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine yorulur.

Kahve falında saç ve sakal gördüyseniz:

  • Evinizde beklenmedik masraflar çıkma olasılığı göründüğü için, harcamalarınızı denetimli yapmanızda fayda var.

Kahve falında saç ve sakalın beyazladığını görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç ve sakal kesmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına yorulur.

Kahve falında birini saçlı sakallı görmek yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, yeni planlar yapacağına delalettir.

Kahve falında saç sakal traşı olmak zor bir döneme gireceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına delalettir.

Kahve falında birini saçlı sakal görmek fal sahibinin şansının açılacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına tabir olunur.

Kahve falında saçı sakalı uzamış görmek kendisine gelemeyeceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında saçının sakalının beyazladığını görmek girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına delalettir.

Kahve falında saç ve sakal traşı olmak büyük mutluluk duyulacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir