AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç sakal görmek

Kahve falında saç sakal görmek

Kahve falında saç sakal görmek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine alamet eder.

Kahve falında saç sakal gördüyseniz:

  • Pişmanlıklarınızın veya geçmişin üzerinde çok fazla durmamalısınız.

Kahve falında saç ve sakal kesmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında saçını sakalını kesmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine delalettir.

Kahve falında saçı sakalı uzamak derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sakal ve saç kesmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında saç ve sakal traşı olmak işlerin büyüyeceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında birini saçlı sakallı görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında saç ve sakalını kesmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun saç ve sakal görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir