AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun saç ve sakal görmek

Kahve falında uzun saç ve sakal görmek

Kahve falında uzun saç ve sakal görmek onların yaralarına merhem olacağına, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun saç ve sakal gördüyseniz:

  • Her alanda gerçekçi olmanız gerekiyor.

Kahve falında uzun saç ve sakal görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında sakal uzun görmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun sakal görmek geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz uzun sakal görmek kazancın çoğalacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sakalı uzun görmek başarıya giden yollarının açılacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini uzun sakal görmek aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sakalını uzun görmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun sakallı adam görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir