AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı sakalı beyaz görmek

Kahve falında saçı sakalı beyaz görmek

Kahve falında saçı sakalı beyaz görmek kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, zor bir durumda kalacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında saçı sakalı beyaz gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmanız sizi daha olumlu bir yola sokabilir.

Kahve falında saçı sakalı beyaz görmek şansın döneceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında saç sakal görmek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah saç sakal görmek bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında saç ve sakal traşı olmak daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında saç sakal traşı olmak okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında saçı sakalı uzamak kadim dostlar edineceğine, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında uzun saç ve sakal görmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına işarettir.

Kahve falında saç sakal kesmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, parasının ve canın güvende olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir