AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının tarağıyla saç taramak

Kahve falında başkasının tarağıyla saç taramak

Kahve falında başkasının tarağıyla saç taramak sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, elindeki imkanların artacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının tarağıyla saç taramak gördüyseniz:

  • Mümkünse, öneri veya tavsiyelerinizi başka bir zamana ertelemenizde fayda var.

Kahve falında başkasının tarağıyla saç taramak hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, hak ve din yolunu bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarakla saç taramak işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık tarakla saç taramak sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçını tarakla taramak bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında taraktan saç temizlemek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, uzun bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tarakta saç görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına inanılır.

Kahve falında saç ve tarak görmek hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, büyük kazanç sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlı tarak görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, yeni bir ortama gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir