AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin saçını taramak

Kahve falında eşinin saçını taramak

Kahve falında eşinin saçını taramak çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, daha güçlü hale geleceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin saçını taramak gördüyseniz:

  • Değer yargınız size ait olduğu gibi kimse tarafından da yönlendirilemez.Bu yüzden çevrenizde meydana gelen olayları abartmamalısınız.

Kahve falında eşinin saçını taramak yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aynada saçını taramak hoşluklarla karşılaşacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine alamet eder.

Kahve falında saçlarını taradığını görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine inanılır.

Kahve falında saçının taradığını görmek işlerin günden güne artacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine işarettir.

Kahve falında ayna karşısında saç taramak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçını taramak sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kısa saç taramak hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine delalettir.

Kahve falında annenin saçını taramak amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir